Thursday, May 19, 2011

pink + kitten = kereta hello kitty !! YuuuHHuu !!



Dear Bloggie,
Td kn aku rasa sgt2 bosan.. 
So, dlm bosan2 tu aku on laptop then search HELLO KITTY..
haha cam bengong2 je kn.. mcm la xde bnda lain nk search.. kikiki

Dear Bloggie, 
Search punya search, aku jumpa bnda ni.. 



Aksesori kereta Hello Kitty, Comel kn !


Ferrari Hello Kitty..
garang.. tp, Cute !! hehe


Fiat Hello Kitty..
zaman 1980 kot.. heheh


Kereta Hello Kitty di Jerman,
Cute sgt !!



yg ni, aku xtahu apa nama kereta dia.. kikiki
tp, syoknya klau dpt naik.. ^^



HA !!! YG NI, AKU PALING SUKA !!
VOLKSWAGEN HELLO KITTY, SMART !!!


yg ni pn ?? haha cun3x


kereta animasi hello kitty ..



ha...........
amacam?? smart x?? heheh
ni la yg aku jumpa td.. trus aku save.. Then, update kt cni.. hehe
aku tunjuk kt mak aku tau.. aku ckp, klau aku kaya (kalau, ok ^^) aku nk wt keta aku cmni.. 
hahahaha kamu2 nk tahu apa mak aku ckp???




Mak aku ckp, "ha, elok sgtla tu.. naikla ko keta tu sorg2.. cnfirm bila ko kawin nnt laki ko xnak naik" hahahaha apela mak ni.. kesitu lak.. :p yeke xnk naik?? entah2, dia lg excited nk naik kot??? hahahahaha

Dear Bloggie,
comel kn keta2 kt atas ni..
bertuahnya klau dpt wt cmni.. hehe 

8 comments:

nuraziatulakma said...

hello kitty comelnya lagu ni :)

..MuTiara HiDayah.. said...

comelkan.. heheh
dayah suka lagu ni..

Adiyat Adzdzin said...

comel2..hihi

..MuTiara HiDayah.. said...

hawa, rindu !!
jom kte wat keta kte jd cmni nk??
g suggest kt abg nabil..
heheh

Leen Qudex said...

ahah laa comel tao tpi betul tuu mak dyah ckp nek kitty n pink boy tak mo nek anty hahah :P

..MuTiara HiDayah.. said...

haha.. tu la yg bgus tau leen..
cnfirm jf hak milik peribadi..
Girls only, hahahaha

Hunny Kitty said...

meh la dth tgk keta hello kitty ai

..Nur HiDayah.. said...

smart ! nak satu ! hehe